Ikkunat ja ovet mittatilauksesta

Uskomme, että henkilökohtaisen palvelun ja räätälöityjen tuotteiden myötä unelmien kodin tekeminen käy helpommin ja varmemmin. Siksi toteutamme ikkunat ja ovet myös mittatilauksena toiveidesi mukaan. 

Juuri sinulle oikeat ikkunat

Voit valita vapaasti ikkunoihin makusi mukaisen mallin, muodon ja ruudutustyylin. Saat halutessasi ikkunoihin hyönteispuitteet. Äänieristys, kestävä ja turvallinen lukitus ovat kaikkien ikkunoidemme ominaisuuksia – niitä sinun ei siis tarvitse erikseen valita. 

Tulemme tarpeen mukaan mittaamaan ovien ja ikkunoiden aukot paikan päälle. Näin valmiit ikkunat ja ovet istuvat kohteeseen saumattomasti ja kestävät tiiviinä ja vedottomina.

Oven värillä luot särmää julkisivuun

Oven ulkonäöllä on suuri vaikutus kodin julkisivun ja ulkoseinien ilmeeseen. Voit vapaasti valita ovimallin ja mitoituksen lisäksi karmisyvyyden, värin ja heloituksen. 

Valitse ulko-oveen esimerkiksi väri, joka luo särmää ja kontrastia ulkoseinän väriin nähden. Ikkunoihin syntyy hauska ja erilainen vaikutelma, kun valitset niihin kaksiväriset puitteet, joissa puitteiden sisäpuoli ja ulkopuoli maalataan eri väreillä.

Meiltä saat tuen ja vinkit juuri sinulle sopivien ratkaisujen valintaan. Ota yhteyttä myyntimme, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinulle oikeanlaiset ikkunat ja ovet! 

Ota yhteyttä