Arvonnat ja kilpailut

Julkaisemme tällä sivulla aktiivisesti uusia kilpailuja ja arvontoja mm. messuihin ja tuotteisiimme liittyen. Osallistu rohkeasti sinua kiinnostaviin kilpailuihin ja arvontoihin. Voit myös tilata Lammin tuotteet verkkokaupasta tai pyytää meiltä tarjouksen alla olevien painikkeiden kautta.

Arvonta- ja kilpailusäännöt

Lammin ikkunat ja ovet -somearvontoja järjestetään säännöllisesti sekä meidän Facebookissa että Instagramissa. Somearvontojen sisällöt, osallistumisohjeet ja palkinnot kerrotaan aina päivityksen yhteydessä. Lue siis ohjeet tarkkaan, ettei osallistuminen mene ohitse. Tykkää meidän sometileistä ja saat ilmoitukset uusista somearvoinnoista ensimmäisten joukossa!

Messu- ym. arvonnat ja kilpailut julkaistaan yhtä lailla tällä sivulla. Messuarvonnoissa kysytään usein kyseisiin messuihin liittyviä kysymyksiä. Osallistuminen edellyttää lomakkeen täyttämistä. Lomakkeella voi määrittää, mikäli haluat tilata myös Lammin Ikkunan uutiskirjeen, joka julkaistaan muutaman kerran vuodessa. Rohkeasti osallistumaan!

Lammin Ikkunan tietosuojaseloste ja arvontasäännöt

Tällä hetkellä ei ole aktiivisia arvontoja tai kilpailuja

Kiitos kaikille Tuusulan asuntomessujen 500€ ikkuna- ja oviarvontaan osallistuneille.

Tällä hetkellä ei ole käynnissä arvontoja tai kilpailuja. Pidäthän silmällä Lammin Ikkunan Facebook- ja Instagram-tilejä uusien arvontojen ja kilpailujen varalta. Seuraamalla meidä somessa saat tiedon uusista kilpailuista ensimmäisten joukossa.

Aurinkoista loppuvuotta kaikille!

Seuraa meitä Facebookissa tästä linkistä!