Arvonnat ja kilpailut

Julkaisemme tällä sivulla aktiivisesti uusia kilpailuja ja arvontoja mm. messuihin ja tuotteisiimme liittyen. Osallistu rohkeasti sinua kiinnostaviin kilpailuihin ja arvontoihin. Voit myös tilata Lammin tuotteet verkkokaupasta tai pyytää meiltä tarjouksen alla olevien painikkeiden kautta.

Arvonta- ja kilpailusäännöt

Lammin ikkunat ja ovet -somearvontoja järjestetään säännöllisesti sekä meidän Facebookissa että Instagramissa. Somearvontojen sisällöt, osallistumisohjeet ja palkinnot kerrotaan aina päivityksen yhteydessä. Lue siis ohjeet tarkkaan, ettei osallistuminen mene ohitse. Tykkää meidän sometileistä ja saat ilmoitukset uusista somearvoinnoista ensimmäisten joukossa!

Messu- ym. arvonnat ja kilpailut julkaistaan yhtä lailla tällä sivulla. Messuarvonnoissa kysytään usein kyseisiin messuihin liittyviä kysymyksiä. Osallistuminen edellyttää lomakkeen täyttämistä. Lomakkeella voi määrittää, mikäli haluat tilata myös Lammin Ikkunan uutiskirjeen, joka julkaistaan muutaman kerran vuodessa. Rohkeasti osallistumaan!

Lammin Ikkunan tietosuojaseloste ja arvontasäännöt

Tuusulan asuntomessujen arvonta käynnissä 3.-30.8.2020

Lammin Ikkuna ja painin maailmanmestari Petra Olli ovat mukana Tuusulan asuntomessuilla. Messujen kunniaksi on käynnissä 500€ tuotelahjakortin arvontakilpailu. Arvontaan osallistuminen tapahtuu alla olevasta linkistä.

Lahjakortti on käytettävissä Lammin ikkuna- tai ovituotteisiin. Lahjakortti on voimassa 31.12.2020 mennessä tehtyyn tilaukseen. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi eikä tuoteostosta jäljelle jäävää rahamäärää korvata.

Voittajalle ilmoitetaan arvonnan voitosta 30.9.2020 mennessä puhelimitse. Voittaja voidaan julkaista Lammin Ikkunan verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa, mikäli voittaja antaa tähän luvan. Lisätietoa yleisistä arvonta- ja kilpailusäännöistä löydät yllä olevasta linkistä. Onnea arvontaan!

Osallistu arvontaan tästä linkistä!