Täältä löydät ikkunoihin ja oviin liittyvät asiantuntijajutut, blogitekstit, videot ja kuvat. Asiantuntijamme julkaisevat täällä ajankohtaisia juttuja mm. ikkunaremontteihin, rakentamiseen ja sisustamiseen liittyen.

Ikkunoiden ja ovien kevätkampanja 2020

Julkaistu30.03.2020

HUOM! TÄMÄ KAMPANJA ON PÄÄTTYNYT!

Nyt on paras aika pistää omakotitalon ja taloyhtiön ikkunat sekä ovet uusiksi!

Lammin Ikkunat ja Ovet päräyttää käyntiin loppukevään KOVIMMAN ikkuna- ja ovikampanjan taloyhtiöille ja omakotiasujille. Kampanja soveltuu kaikkiin asuinrakennuksiin ja miksei loma-asuntoihinkin.

Ikkuna- ja ovikampanjan edut

  • Omakotitaloon joka viides ikkuna veloituksetta *
  • Taloyhtiön ikkunaremontin yhteydessä yksi antenni-ikkunan signaaliominaisuus per huoneisto veloituksetta
  • Kaikki erikoismittaiset ovet vakioiden hinnalla
  • Kaikkiin oviin pintahelojen asennus ja lukkopesien sarjoitus tehtaalla veloituksetta

* Ikkunoiden osalta ”joka viides tuote” lasketaan edullisimman ikkunan mukaan.

Kampanjan lisätiedot

Kampanja on käynnissä 30.3.-8.6.2020. Voit tehdä kampanjaehtoisen tilauksen joko Lammin Ikkunan verkkokaupassa tai ottamalla yhteyttä lähimpään alue-edustajaan. Muista mainita koodi ”KEVÄTKAMPANJA2020” tilauksen yhteydessä.

Kaikki tuotesivumme löydät ylälaidan navigaation kautta. Jos et löydä etsimääsi tai haluat meidän toteuttavan ainutlaatuisemman kokonaisuuden, kysy lisätietoja myynniltämme: 010 8411 700 tai myynti@lammin.fi. Älä epäröi kysyä, sillä aivan kaikista tuotteista meillä ei ole yksityiskohtaista tuotesivua rakennettuna nettisivuille.

Ota nämä huomioon tilausta tehdessäsi

Mittatilaus maksutta = Tarjoamme kaikille asiakkaillemme maksuttoman mittauskäynnin kohteessa. Mikäli epäilet omia mittaustaitojasi, soita meille ja varaa mittauskäynti. Asiantuntijamme tulee paikan päälle sovittuna ajankohtana, ja sinä voit huokaista helpotuksesta. Tutustu mittauspalveluun tarkemmin täältä: https://www.lammin.fi/palvelut/mittatilaus/

Rahoituspalvelu = Onko lompakko tiukilla? Älä anna sen häiritä ja hae rahoitusta yhteistyökumppanimme OP:n kautta. Kulutusluotto ikkuna- ja oviremontteihin on edullinen kustannuksiltaan, ja saat ensimmäisen kuukauden ilmaista maksuaikaa. Tutustu rahoituspalveluun tarkemmin täältä: https://www.lammin.fi/palvelut/rahoituspalvelu/

Toimitus ja asennus = Meidän kauttamme saat ikkunat ja ovet pelkästään toimitettuna tai halutessasi myös asennettuna. Asentajamme tulevat paikan päälle luoksesi ja hoitavat tuotteet paikoilleen tuossa tuokiossa. Kysy rohkeasti toimitus- ja asennusvaihtoehtoja tilauksen yhteydessä!

Tee tilaus verkkokaupassa!

Ota yhteyttä myyntiin!

Aurinkoista kevättä ja pysykää terveinä!

Kirjoittaja: Risto Järvinen

Risto on Lammin Ikkunan markkinointisuunnittelija. Hän vastaa omalta osaltaan yrityksen markkinointiviestinnästä ja markkinointistrategian toteuttamisesta. Ristolla on kokemusta mm. bloggaamisesta, hakukonemarkkinoinnista ja markkinointistrategian rakentamisesta.