Puusepänteollisuutta uhkaava lakko

19.02.2020

Teollisuusliitto on ilmoittanut 9.2.2020 kahden viikon lakosta Puusepänteollisuudelle. Toteutuessaan lakko kestää kaksi viikkoa, 24.2.- 8.3.2020. Lakon piirissä ovat kaikki Lammin Ikkuna Oy:n työehtosopimuksen soveltamisalan mukaiset työt.

Lakko koskee toteutuessaan merkittävimpiä Suomen puusepänteollisuuden yrityksiä, joihin Lammin Ikkuna Oy lukeutuu.

Lammin Ikkuna Oy:n toimistohenkilökunta, myynti ja johto työskentelevät normaalisti mahdollisen lakon aikana. Pyrimme toimittamaan tilaukset asiakkaillemme sovitun mukaisesti. Tuotannon keskeytyminen voi aiheuttaa myöhästymisiä lähiviikkojen tuleville toimituksille. Pyrimme toiminnallamme minimoimaan lakon aiheuttamia ongelmia.

Lisätietoa:

Hannu Saarinen, toimitusjohtaja, 0500 496 886 tai hannu.saarinen@lammin.fi

Vuodesta 1972 toiminut Lammin Ikkuna Oy on yksi Suomen merkittävimmistä puusepänteollisuuden yrityksistä. Se tuottaa mittatilauksena kotimaisia ikkuna- ja ovituotteita kuluttajille, taloyhtiöille ja yrityksille. Suomen markkinoiden lisäksi yritys vie tuotteitaan muun muassa Ruotsiin ja Venäjälle. Lammin Ikkunan palveluksessa on noin 110 työntekijää. Yritys on tuonut markkinoille ensimmäisen ja tutkitusti toimivan signaali-ikkunan. www.lammin.fi