Lammin Ikkunat ja Ovet maaliskuun messuilla - Katso ajankohdat ja paikkakunnat!

02.03.2020

Jyväskylän Rakennusmessut 6.-8.3.2020

Jyväskylän Rakennusmessut järjestetään tänä vuonna 6.-8.3. Paviljongissa. Messuilla ovat esillä rakentamisen uusimmat ratkaisut, sisustusideat ja puutarhavinkit. Messuilla ovat mukana mm. korjausrakentamisen asiantuntija Ville Heino, kokki ja tv-juontaja Pipsa Hurmerinta sekä Huvila & Huussi -ohjelmasta tuttu Eva Wuite. Tule tutustumaan Lammin Ikkuna Oy:n osastoon C-423 ja osallistumaan 500€ kuukausittaisen lahjakortin arvontaan.

https://www.jklrakennusmessut.fi/

Lahden RAKSA-messut 13.-15.3.2020

Lahden RAKSA on rakentamisen ja remontoinnin suurtapahtuma Suomessa. Tapahtuma järjestetään Lahden Messukeskuksessa 13.-15.3.2020. Tapahtuma sopii niin ikään kaikille asujille ja ammattilaisille (mm. pien-, rivi- ja kerrostaloasukkaille, uudisrakentajille ja mökin kunnostajille). Tänä vuonna messuohjelmaan kuuluu monipuolisia asiantuntijapuheenvuoroja niin kuluttajille kuin rakennusalan ammattilaisille. Paikalla on myös "Lasten Raksa", joka tarjoaa ajanvietettä perheen nuoremmille. Messujen pääteemoina ovat:

  • Ratkaisut rakentamiseen ja remontoimiseen
  • Älykäs koti
  • Toimiva piha
  • Koti kauniiksi

Tervetuloa tutustumaan Lammin ikkuna- ja ovituotteisiin sekä antenni-ikkunaratkaisuihimme (Signal Window) osastolla C7a.

https://www.lahdenmessut.fi/fi/tapahtuma/raksa