Lammin Ikkunat ja Ovet helmikuun messuilla - Katso ajankohdat ja paikkakunnat!

03.02.2020

Rakenna & Sisusta 7.-9.2.2020

Rakenna & Sisusta -messut järjestetään Turun Messukeskuksessa. Tapahtuma on yksi Lounais-Suomen isoimmista rakentamisen ja sisustamisen messuista. Tapahtumassa on mahdollista tutustua moniin eri toimijoihin ja palveluihin. Ohjelmassa on myös paljon erilaisia asiantuntijaluentoja. Meidän pisteellä voit osallistua 500 euron tuotelahjakortin arvontaan.

https://www.turunmessukeskus.fi/tapahtuma/rakenna-sisusta/

Lammin Ystävänpäivä 14.2.2020

Lammin Ystävänpäivä-tapahtuma on Lammin Lykyn, Linnan Kehityksen ja lammilaisten yritysten yhteinen tapahtuma, jossa kuluttajat ja yritykset pääsevät tutustumaan. Ystävänpäivän ohjelma julkaistaan lähiaikoina paikallisissa medioissa. Lammin ikkuna- ja ovituotteisiin voi tulla tutustumaan Lammin ikkunatehtaan myyntinäyttelyyn. Lisäksi voit osallistua ikkuna- ja ovituotearvontaan Lammin Kukkatalolla. Koko päivän ohjelmassa on luvassa muun muassa:

  • Paikallisten yritysten tarjouksia
  • Noin klo 12 ystävänpäivän avaus Kukkatalolla Sari Raution toimesta
  • Noin klo 19 Hakkalan 9-luokkalaisten konsertti

Lammi-Ralli 22.2.2020

Perinteinen Lammi-Ralli järjestetään Lammilla helmikuun lopulla. Rallissa ajetaan Historic Rally Trophyn kolmas osakilpailu. Kilpailukeskus sijaitsee Konnarin koululla. Erikoiskokeita on luvassa kuusi. Olemme tapahtuman yhteistyökumppani yhdessä Lammin Betonin kanssa.

https://www.lamminua.fi/lammi-ralli-2020/ ja https://www.facebook.com/events/470675940548371/

Rakenna & Asu 22.-23.2.2020

Rakenna & Asu -messut järjestetään Kuopiossa. Tapahtumapaikkana on Kuopio-halli. Tule tutustumaan ikkuna- ja ovituotteisiin, muihin rakentamisen ja asumisen tuotteisiin sekä kuuntelemaan asiantuntijaluentoja. Paikalla on myös remonttipiiskuri Perttu Sirviö. Lammin Ikkunoiden ja Ovien pisteellä voit osallistua myäs 500 euron tuotelahjakortin arvontaan.

https://www.kuopionnayttely.fi/