Ikkunoiden ja ovien kevätkampanja 2020

30.03.2020

Nyt on paras aika pistää omakotitalon ja taloyhtiön ikkunat sekä ovet uusiksi!

Lammin Ikkunat ja Ovet päräyttää käyntiin loppukevään KOVIMMAN ikkuna- ja ovikampanjan taloyhtiöille ja omakotiasujille. Kampanja soveltuu kaikkiin asuinrakennuksiin ja miksei loma-asuntoihinkin.

Ikkuna- ja ovikampanjan edut

  • Omakotitaloon joka viides ikkuna veloituksetta *
  • Taloyhtiön ikkunaremontin yhteydessä yksi antenni-ikkunan signaaliominaisuus per huoneisto veloituksetta
  • Kaikki erikoismittaiset ovet vakioiden hinnalla
  • Kaikkiin oviin pintahelojen asennus ja lukkopesien sarjoitus tehtaalla veloituksetta

* Ikkunoiden osalta ”joka viides tuote” lasketaan edullisimman ikkunan mukaan.

Kampanjan lisätiedot

Kampanja on käynnissä 30.3.-8.6.2020. Voit tehdä kampanjaehtoisen tilauksen joko Lammin Ikkunan verkkokaupassa tai ottamalla yhteyttä lähimpään alue-edustajaan. Muista mainita koodi ”KEVÄTKAMPANJA2020” tilauksen yhteydessä.

Kaikki tuotesivumme löydät ylälaidan navigaation kautta. Jos et löydä etsimääsi tai haluat meidän toteuttavan ainutlaatuisemman kokonaisuuden, kysy lisätietoja myynniltämme: 010 8411 700 tai myynti@lammin.fi. Älä epäröi kysyä, sillä aivan kaikista tuotteista meillä ei ole yksityiskohtaista tuotesivua rakennettuna nettisivuille.

Ota nämä huomioon tilausta tehdessäsi

Mittatilaus maksutta = Tarjoamme kaikille asiakkaillemme maksuttoman mittauskäynnin kohteessa. Mikäli epäilet omia mittaustaitojasi, soita meille ja varaa mittauskäynti. Asiantuntijamme tulee paikan päälle sovittuna ajankohtana, ja sinä voit huokaista helpotuksesta. Tutustu mittauspalveluun tarkemmin täältä: https://www.lammin.fi/palvelut/mittatilaus/

Rahoituspalvelu = Onko lompakko tiukilla? Älä anna sen häiritä ja hae rahoitusta yhteistyökumppanimme OP:n kautta. Kulutusluotto ikkuna- ja oviremontteihin on edullinen kustannuksiltaan, ja saat ensimmäisen kuukauden ilmaista maksuaikaa. Tutustu rahoituspalveluun tarkemmin täältä: https://www.lammin.fi/palvelut/rahoituspalvelu/

Toimitus ja asennus = Meidän kauttamme saat ikkunat ja ovet pelkästään toimitettuna tai halutessasi myös asennettuna. Asentajamme tulevat paikan päälle luoksesi ja hoitavat tuotteet paikoilleen tuossa tuokiossa. Kysy rohkeasti toimitus- ja asennusvaihtoehtoja tilauksen yhteydessä!

Tee tilaus verkkokaupassa!

Ota yhteyttä myyntiin!

Aurinkoista kevättä ja pysykää terveinä!