Lammin ikkunat ja ovet - Suomalainen valinta sinun kotiisi

Tehtävämme on auttaa asiakasta toteuttamaan käytännöllinen ja kaunis koti, jonka hän tuntee omakseen. Olemme suunnitelleet ikkunat ja ovet suomalaisia sääolosuhteita varten.

Lammin ikkunat ja ovet - Suomalainen valinta sinun kotiisi

Hyvät ikkunat ja ovet tunnistat Lammin merkistä. Kestävät, kauniit ja energiatehokkaat ikkunat ja ovet valmistetaan juuri sinun toiveidesi mukaisesti.

Lammin ikkunat ja ovet - Suomalainen valinta sinun kotiisi

Vaalimme suomalaista luontoa: kierrätämme tehtailla syntyvän jätteen tehokkaasti ja ohjaamme hukkapuun energiantuotantoon.

Tilaa Lammin ikkunat ja ovet suoraan verkosta!

Verkkokauppaan

Energiatehokkaat ikkunat voivat heikentää puhelimien kuuluvuutta sisätiloissa. Signal Window on energiapihi ikkuna, joka ei heikennä matkapuhelimen signaalia. Ei enää katkeilevia puheluja!

Lue lisää

Lammin ikkuna on aidosti suomalainen ja energiatehokas valinta


Lammin ikkunat on suunniteltu suomalaisiin olosuhteisiin. Tuotteidemme kotimaisuusaste on erittäin korkea. Vaalimme puhdasta luontoa: kierrätämme tehokkaasti ja valmistamme energiatehokkaita ovia ja ikkunoita, jolloin lämmitysenergiaa säästyy.

Koska ovet ja ikkunat vaikuttavat suuresti julkisivun ilmeeseen, on tärkeää varmistaa, että lopputulos on juuri oikea. Siksi räätälöimme tuotteemme sinun toiveidesi ja makusi mukaan. Kun valitset kotiisi Lammin ikkunat, saat juuri sinun kotiisi suunnitellut ikkunat!

Takuu

Tiedämme, että tuotteemme kestävät aikaa ja käyttöä. Siksi tuotteidemme takuut ovat alan parhaat. Kaikilla tuotteillamme on kolmen vuoden rakennetakuu, jonka lisäksi myönnämme monia erikoistakuita.

Viemme lupaamamme asiat maaliin ammattitaidolla ja asiakas huomioiden. Ystävällinen ja rehti jälkimarkkinointimme on alan ykkösluokkaa Suomessa. 

Miksi valita Lammin ikkunat ja ovet?

92 % asiakkaistamme suosittelee

Tyytyväinen asiakas on kestävän toiminnan ehto. Asiakkaistamme jopa 92 prosenttia on valmis suosittelemaan meitä muille.

Vähiten reklamoitu

Olemme tutkitusti Suomen markkinoiden vähiten reklamoitu valmistaja: reklamaatioprosenttimme on vain 0,5.

97 % kotimainen

Tuotteidemme kotimaisuusaste poikkeuksellisen korkea. Tarvittavat raaka-aineet tulevat pääosin Suomesta ja valmistus tapahtuu Suomessa. Meillä on oikeus käyttää tuotteissamme Avainlippu-merkkiä.

Suunnittele kotisi 

Ikkunastudio

Ikkunastudio on suunnittelutyökalu, jonka avulla valitset kotiisi oikean malliset ja väriset ikkunat.

Suunnittele oma ikkunasi

Ovistudio

Ovistudion avulla vertailet helposti ovimallien ja värien vaihtoehtoja. Uuden oven valinta käy helposti!

Suunnittele oma ovesi

Tapahtumat

Lammin Ikkunat ja Ovet on vuosittain mukana useissa rakennusalan tapahtumissa. Klikkaa tapahtumaa, niin saat lisätietoja. Nähdään messuilla!