Blogi

Täältä löydät ikkunoihin ja oviin liittyvät asiantuntijajutut, blogitekstit, videot ja kuvat. Asiantuntijamme julkaisevat täällä ajankohtaisia juttuja mm. ikkunaremontteihin, rakentamiseen ja sisustamiseen liittyen.

50-vuotiskampanja_Lammin ikkunat ja ovet_helmikuu_2 Kategoria: Kampanjat

50-vuotiskampanja

Lammin Ikkunat ja Ovet täyttää tänä vuonna 50 vuotta!

Juhlavuoden kunniaksi tarjoamme kuukausittaisia etuja asiakkaillemme yhteistyökumppaneidemme tukemana. Tällä kampanjasivulla tiedotetaan uusista kampanjatarjouksista kuukausittain. Katso alla olevalta videolta Lammin Ikkunan yritysesittely ja tutustu kuluvan kuukauden kampanjatarjoukseen:

Toukokuun kampanjatarjouksena ilmaisia sälekaihtimia!

Lammin Ikkunan 50-vuotisen taipaleen kunniaksi tarjoamme toukokuun ajan omakotitaloihin sälekaihtimet veloituksetta, kun kohteen kaikkiin ikkunoihin valitaan Signal Window -lasitus.

Etu on voimassa tilauksiin, jotka on tehty välillä 1.-31.5.2022 ja joihin on sovittu toimitus 31.8.2022 mennessä – muista ottaa tarjous puheeksi myyntimme kanssa, jos ikkuna- tai oviremontti on ajankohtainen. Tutustu Signal Window -tuotekorttiin materiaalipankista ja lue lisää ratkaisusta alla olevista linkeistä.

Signal Window kuluttajille
SIGNAL WINDOW KULUTTAJILLE
Signal Window tekniikka ja tulokset
SIGNAL WINDOW TEKNIIKKA
Signal Window -opas
SIGNAL WINDOW OPAS (pdf)

Tutustu asiakaskohteisiin, joissa on Signal Window -ikkunoita:

Villa Ilonen

Villa Ilonen_Näyttävyyttä omakotitaloon isoilla ja kiinteillä ikkunoilla_Lammin Ikkuna referenssi

Villa Ilonen on vuonna 2020 valmistunut omakotitalo Villähteeltä. Kohteessa on mm. Lammin Ikkunan valmistamat Signal Window -ikkunat jokaisella talon sivulla.

Lohjan Saarenta

Lammi Kivitalo_Lammin Ikkunat ja Ovet_etupiha.jpg

Lohjan Saarenta on Lohjan asuntomessuille 2021 rakentunut Lammi-kivitalo. Kohteessa on monenlaisia ikkuna- ja ovituotteita, mukaan lukien Signal Window -ikkunoita.

Villa Urpelainen

Lahtelainen kivitalounelma toteutui vuonna 2020_Kokemuksia Lammin Ikkunasta

Pariskunta rakennutti omakotitalon Lahteen vuosien 2019-2020 aikana. Urpelaisen perhe on ollut todella tyytyväinen kotiinsa sekä Lammin Ikkunan Signal Window -tuotteisiin.

Duplio Aalto

Duplio Aalto - asuntomessukivitalo Tuusulassa

Duplio Aalto on Lammi-kivitalo, joka rakentui Tuusulan asuntomessuille 2020. Kontrastia kodin sisustukseen tuo mustat ovet ja ikkunat, joista osaan on valittu Signal Window -lasit.

Pyydä tarjous ja hyödynnä toukokuun kampanjaetu!

1) Yleiset yhteystiedot

Tässä osiossa kartoitamme sinun henkilökohtaiset yhteystiedot, jotta osaamme ottaa sinuun yhteyttä. Mikäli edustat jotakin organisaatiota (esim. rakennusliike tai taloyhtiö), kirjaa Organisaatio-kohtaan yrityksen nimi. Jos olet kuluttaja-asiakas ja etsit tuotteita omaan projektiisi, voit laittaa kohtaan viivan.

2) Projektikohteeseen liittyvät tiedot

Tässä osiossa kysymme sinulta kysymyksiä liittyen suunnittelemaasi projektiin. Meille on tärkeää, että tiedämme, missä projektikohteesi sijaitsee, milloin haluat tuotteet toimitettavan ja haluatko asennuspalvelua. Näin osaamme tarjota sinulle parasta mahdollista ikkuna- ja oviratkaisua.
VVVV dot KK dot PP

3) Lisätietoa projektikohteesta

Kerro tässä osiossa tarkemmin, millainen projekti sinulla on suunnitteilla. Voit esimerkiksi kertoa, mitä toivot ikkunoilta ja ovilta. Voit myös kertoa, millainen rakennus on kyseessä (esim. hirsitalo, kivitalo, tiilitalo). Mitä enemmän tiedämme projektikohteestasi, sitä parempaa palvelua osaamme sinulle tarjota.
Tähän voit lisätä tarkennettua tietoa tarjouspyynnön tueksi (esim. suunnittelukuvat).
Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, gif, pdf, Max. tiedoston koko: 128 MB.
    Tietosuojaseloste*
    Uutiskirje