Blogi

Täältä löydät ikkunoihin ja oviin liittyvät asiantuntijajutut, blogitekstit, videot ja kuvat. Asiantuntijamme julkaisevat täällä ajankohtaisia juttuja mm. ikkunaremontteihin, rakentamiseen ja sisustamiseen liittyen.

50-vuotiskampanja_Lammin ikkunat ja ovet_helmikuu_2 Kategoria: Kampanjat

50-vuotiskampanja

Lammin Ikkunat ja Ovet täyttää tänä vuonna 50 vuotta!

Juhlavuoden kunniaksi tarjoamme kuukausittaisia etuja asiakkaillemme yhteistyökumppaneidemme tukemana. Tällä kampanjasivulla tiedotetaan uusista kampanjatarjouksista kuukausittain. Katso alla olevalta videolta Lammin Ikkunan yritysesittely ja tutustu kuluvan kuukauden kampanjatarjoukseen:

Kesäkuukausien kampanjana ilmaisia ulko-ovia!

Lammin Ikkunan 50-vuotisjuhlien kesäkampanjana arvomme kuukausittain ilmaisen lämpöulko-oven. Osallistu arvontaan alla olevien ohjeiden mukaisesti ja olet mukana arvonnassa:

  1. Julkaise kuva tai video kotisi tai mökkisi julkisivusta Instagramissa omalla aikajanallasi (feed) ja laita kuvatekstiin hashtag #lamminikkunatjaovet. Voit halutessasi kertoa päivityksessä, miksi rakennuksesi kaipaisi uutta ulko-ovea.
  2. Arvomme kuukauden viimeinen päivä (30.6. / 31.7. / 31.8.) yhden Lammin lämpöulko-oven yhdelle onnekkaalle, joka on kyseisen kuukauden aikana julkaissut kuvan tai videon edellä mainitulla hashtagillä. Jos julkaiset jokaisena kuukautena, olet mukana jokaisen ulko-oven arvonnassa!
  3. Voittajalle ilmoitetaan tarkemmat ohjeet palkinnon lunastamiseksi suoraan Instagramin kautta yksityisviestillä. Muista siis tarkkailla viestikansiotasi aina kuukauden loppupuolella.
Lammin Ikkunat ja Ovet 2022_50-vuotiskampanja_oviarvonta

Oviarvontaa koskevat erityishuomiot:

  • Arvonnan kohteena on kuukausittain yksi Lammin lämpöulko-ovi (valmistaja Virepuu Oy), joka tulee valita Ovistudio-palvelun olemassa olevista lämpöovimalleista. Ovi valmistetaan voittajan antamilla mitoilla. Mikäli olet jo ostanut meiltä lämpöulko-oven kyseisen kuukauden aikana, saat ovesta hyvityksen, joka on oven rungon kustannuksen suuruinen. Sinun ei siis tarvitse jäädä odottelemaan palkinnon arvontaa, vaan voit hankkia uuden oven jo nyt!
  • Arvontapalkinto ei sisällä lukostoja, erikoisvärejä tai muita vakiotuotteista poikkeavia asioita ja lisävarusteita. Palkinto ei myöskään sisällä kotiinkuljetusta. Voittaja voi tilata oven sellaisenaan tai haluamillaan lisävarusteilla. Lisävarusteet, mahdollinen kotiinkuljetus ja asennuspalvelu laskutetaan erikseen. Kannustamme tutustumaan ovien lisävarusteisiin ja mm. älylukkoihin.
  • Arvontapalkinto tulee lunastaa tilaamalla ovi kuukauden kuluessa arvonnan suorittamisesta (31.7. / 31.8. / 30.9.). Tarkemmat tilausohjeet annetaan yksityisviestitse arvonnan voittajille.

Klikkaa tästä suoraan Instagramiin tekemään arvontajulkaisu!

Tutustu tarkemmin Lammin lämpöulko-oviin ja lisävarusteisiin:

Ovien valinta_lämpöulko-ovet
Jykevät LÄMPÖULKO-OVET
Oven valinta_ovien lisävarusteet
Laadukkaat LISÄVARUSTEET
Ovien lukkoratkaisut
Nykyaikaiset LUKOT

Pyydä tarjous uusista ulko-ovista tällä lomakkeella!

"*" näyttää pakolliset kentät

1) Yleiset yhteystiedot

Tässä osiossa kartoitamme sinun henkilökohtaiset yhteystiedot, jotta osaamme ottaa sinuun yhteyttä. Mikäli edustat jotakin organisaatiota (esim. rakennusliike tai taloyhtiö), kirjaa Organisaatio-kohtaan yrityksen nimi. Jos olet kuluttaja-asiakas ja etsit tuotteita omaan projektiisi, voit laittaa kohtaan viivan.

2) Projektikohteeseen liittyvät tiedot

Tässä osiossa kysymme sinulta kysymyksiä liittyen suunnittelemaasi projektiin. Meille on tärkeää, että tiedämme, missä projektikohteesi sijaitsee, milloin haluat tuotteet toimitettavan ja haluatko asennuspalvelua. Näin osaamme tarjota sinulle parasta mahdollista ikkuna- ja oviratkaisua.
VVVV dot KK dot PP

3) Lisätietoa projektikohteesta

Kerro tässä osiossa tarkemmin, millainen projekti sinulla on suunnitteilla. Voit esimerkiksi kertoa, mitä toivot ikkunoilta ja ovilta. Voit myös kertoa, millainen rakennus on kyseessä (esim. hirsitalo, kivitalo, tiilitalo). Mitä enemmän tiedämme projektikohteestasi, sitä parempaa palvelua osaamme sinulle tarjota.
Tähän voit lisätä tarkennettua tietoa tarjouspyynnön tueksi (esim. suunnittelukuvat).
Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, gif, pdf, Max. tiedoston koko: 128 MB.
    Tietosuojaseloste*
    Uutiskirje